Despre noi

harta.jpg

Cine suntem si ce facem

Resort Distribution expune , comercializeaza si monteaza sisteme integrate de mansardare , incepand cu anul 1997. RESORT DISTRIBUTION a aparut ca un ecou la necesitatea de a combina sistemele de invelitoare metalica si pluviale NOVATIK, GERARD , WETTERBEST , si ferestrele de mansarda VELUX si FAKRO , intr-un tot unitar, numit de catre specialisti – sistem integrat de mansardare.

Resort Distribution indruma clientii sai spre cele mai bune variante de invelitori din tigla metalica folosind materiale si tehnologii de ultima generatie si de cea mai buna calitate, furnizate de catre Novatik, Gerard, Wetterbest, precum si ferestrele de mansard Velux sau Fakro.

Ignifugare material lemnos

Din anul 2016, Resort Distribution este autorizata de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta sa execute lucrari de ignifugare material lemnos, in baza autorizatiei I.G.S.U seria A numarul 5851/12.05.2016, atat prin tratament de suprafata, cat si in profunzime folosind doar solutii certificate de CENTRUL NATIONAL PENTRU SECURITATEA LA INCENDIU SI PROTECTIE CIVILA, Bucuresti.

Importator, distribuitor si montator pardoseli TRAKETT

Resort Distribution este importator, distribuitor si montator al gamelor de pardoseli TARKETT, incepand cu anul 2008. TARKETT – leader al pardoselilor, se caracterizeaza printr-o multitudine de culori, modele si stiluri, in numeroase colectii de linoleum, covor PVC omogen, eterogen, antiderapant, tapet PVC, mocheta, parchet laminat si triplustratificat.

0
Proiecte finalizate
0
Proiecte in derulare
0
Clienti multumiti

Adresa

Adresa: Strada Stadionului Nr. 1, Etaj 3, 500064

Braşov, România,

Contact Info

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Phone: +40 268 420 606

Fax: +40 268 423 021